Konditoriatuotteet

Leivomme tilauksesta herkulliset ja hyvännäköiset täytekakut, kuivakakut, pikkuleivät, juustokakut, voileipäkakut, suolaiset piirakat ja paljon muuta. Panostamme sekä tuotteidemme makuun että ulkonäköön. Teemme tarjoilut niin pienille kuin isommillekin ryhmille. 

Kirjoita teksti tähän

Kirjoita teksti tähän

Kakut

Voit tilata meiltä täytekakut erilaisiin juhliin ja tapahtumiin tai arjen herkkuhetkiin. Tilaustuotteissa otamme aina huomioon asiakkaan toiveet esimerkiksi makujen ja ulkonäön suhteen. Koristeluissa vain mielikuvitus on rajana! Tuotteitamme saa vegaanisena ja gluteenittomana mausta tinkimättä.

Tilaa

Makeat leivonnaiset

Valikoimamme on runsas aina pikkuleivistä munkkeihin ja kuivakakkuihin. Monet makeat leivonnaisemme löydät lähikaupastasi, mutta tilauksesta valmistamme herkut myös juhliin ja tapahtumiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa otamme huomioon myös erilaiset allergiat ja ruokavaliot.

Tilaa

Suolaiset leivonnaiset

Suolaisiin herkkuihimme lukeutuvat esimerkiksi erilaiset piirakat ja voileipäkakut. Mikäli sinulla on jotakin muuta mielessäsi, ota yhteyttä ja mietitään juuri sinun tarpeisiisi soveltuva tarjoilu. Ennakkoon tilatut tuotteet voit noutaa leipomoltamme etukäteen sovittuna aikana tai voimme sopia myös muun toimitustavan.

Tilaa